Trebarnsmamman Linda om Babywise

Mitt första möte med boken Babywise skedde för ett par år sedan. Jag och min man gjorde en längre resa till bland annat Australien och USA och hann där möta flera goda vänner som följde principerna i Babywise. Jag förvånades över att boken var så välkänd i den engelskspråkiga världen men ännu inte nått Sverige. Ännu mer förvånad blev jag när jag (i smyg!) studerade dessa småbarnsfamiljer; de följde inte alls mina fördomar om utslitna trötta barnfamiljer! Jag köpte ett ex.

Fyra år senare har jag och min man själv barn. Tre stycken! Och utan att överdriva kan jag bara säga att vi är verkligen evigt tacksamma för boktipset.

Babywise bjuder på en stor dos sunt förnuft, och är framförallt en praktisk handbok för föräldrar. Som familj lever vi ett intensivt liv med mycket omkring oss, och trivs med det. Den största skillnaden för oss gjorde därför principerna kring rutiner, som blivit en grundsten i vår familj.

När båda våra första barn började sova hela nätter endast 9 veckor gamla insåg jag att här hade vi inte bara tur. Vi hade äntligen hittat något som verkligen funkade!

Linda från Jönköping
Trebarnsmamma

Lämna en kommentar